Consultancy

Sustainable
Real Estate
for
'strategy and sustainability of the building environment'

Vastgoed_2015

Ad van Driel MRE FRICS
Jan van Zuijlen MSRE MRICS

Nederlandstalig
Ingenaaid, 357 pagina’s.
WEKA | 7e druk, 2016
ISBN: 987-90-5883-416-4

Strategische inzet van vastgoed – over duurzaam beleid en management.

Het management van vastgoed als beleggings- en bedrijfsmiddel is de laatste decennia verder geprofessionaliseerd. Strategische inzet van vastgoed is nodig voor het optimaliseren van maatschappelijk en financieel rendement, en voor de maximale ondersteuning van de strategische organisatiedoelen.

Gewijzigde omstandigheden vragen een vernieuwde aanpak. Duurzaamheid staat centraal. Nieuwe ontwikkelingen zijn nodig in het maatschappelijk overheidsvastgoed. Opleiding van managers voor alle facetten van het vakgebied blijft nodig.

Dit boek maakt de toegevoegde waarde van een duurzame strategische inzet van vastgoed duidelijk. Daarvoor geeft het een helder overzicht van de ontwikkeling, werkwijze en doelen van vastgoedmanagement op alle hiërarchische niveaus. Het beschrijft de functie van vastgoed als beleggings- en bedrijfsmiddel voor alle sectoren. Ook behandelt het boek de waarde en organisatie van vastgoedvermogensbeheer en Corporate (Governmental) Real Estate Management. Een apart hoofdstuk gaat over duurzaamheid, als uitgangspunt voor alle handelen, nu en in de toekomst.

Het boek komt tegemoet aan de nadrukkelijke vraag uit de markt én het onderwijs naar een goede beschrijving van het vakgebied vastgoed. De recente ontwikkelingen in de (vastgoed)wereld hebben geleid tot deze vernieuwde en uitgebreide versie.

 

  • U kunt het boek “Strategische inzet van vastgoed hier online bestellen: Bestellen