Consultancy

Sustainable
Real Estate
for
'strategy and sustainability of the building environment'

Ad ,Wil 25jr DSC02349 (24)

Ad van Driel

  • U kunt de volledige C.V. van Ad van Driel lezen op LinkedIn
Ad van Driel MRE FRICS (1947) heeft een lange internationale ervaring in bouw en vastgoed. Het laatste decennium met een accent op duurzaamheid en op maatschappelijk vastgoed. Zijn specialiteit ligt op strategische inzet van vastgoed als bedrijfsmiddel en als beleggingsmiddel en op verduurzaming van organisaties en vastgoed.

Van Driel vervulde diverse directie functies bij SFB-Vastgoed, de Kats & Waalwijk Groep en Grontmij. Na een periode als divisiedirecteur Bouw en Vastgoed Nederland coördineerde hij sinds 2006 bij Grontmij de bouw- en vastgoedactiviteiten internationaal met strategie en duurzaamheid als speerpunten. Al sinds 1990 vervult hij diverse docentschappen en lezingen.

Op dit moment werkt Ad van Driel vanuit zijn bedrijf ‘Consultancy for Sustainable Real Estate’ (CSRE). Onder andere heeft hij GreenforGrey ontwikkeld, een methodiek ter bevordering van verduurzaming van gebouwen. Hij begeleidt organisaties bij verduurzamingsprocessen, ‘integraal en intrinsiek’.

Verder is hij actief als voorzitter van de RvT van Service Residenties Drechtstreek te Sliedrecht, lid van de Raad van Advies van Adviespraktijk Gebouwen en bestuurslid bij Hospice de Cirkel.

Ook is hij auteur van ‘Strategisch inzet van vastgoed (over duurzaam beleid en management). ISBN: 987-90-5883-416-4.

  • Informatie over het boek “Strategische inzet van Vastgoed – over duurzaam beleid en management” vind u hier: Boek